КОКПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді» відвідала виробництво ПЛАНК Електротехнік у Білій Церкві

UDP

Про бізнес, ідеї, прибутки команди однодумців можна слухати і слухати… Але краще все бачити на власні очі. Таку можливість мали фіналісти III Профорієнтаційного бізнес-турніру для учнівської молоді Київщини, організованого Київським обласним комунальним позашкільним навчальним закладом «Мала академія наук учнівської молоді».

Після інструктажу з техніки безпеки, яку провела Головатенко Галина, молодь отримала можливість побачити справжній сучасний виробничий процес нашого українського продукту, впровадженого на засадах LEAN філософії.

Головний інженер заводу Грабовський Сергій з гордістю презентував єдиний в Україні тепловий насос, зав’язаний у технологічний контур виробництва, завдяки якому підприємство є повністю енергонезалежним.

Головний інженер заводу Грабовський Сергій

Про роботу надсучасних термопластів розказав і показав їх дію начальник виробництва Тригуба Юрій.

Начальник виробництва Тригуба Юрій

Андрій Даценко

Мала академія наук учнівської молоді

З усіма етапами й особливостями виготовлення електрофурнітури ознайомила начальник відділу кадрів Ващенко Валерія, яка наголосила на важливості взаємодії команди для успіху підприємства.

Справжнім сюрпризом напередодні Дня Святого Миколая стали імбирні пряники із зображенням фасаду заводу ТОВ «ПЛАНК ЕЛЕКТРОТЕХНІК».

Інші Новини

PLANK встановлено у бізнес-кампусі першого в Україні інноваційного парку - UNIT.City.

Cеред компаній FEGIME Ukraine відтепер - національний виробник електроустановчої та електромонтажної продукції PLANK Electrotechniс.

PLANK Electrotechnic отримав сертифікат відповідності та право маркування СЕ marking (Conformité Européenne) на електроустановчу продукцію власного виробництва у лабораторії SEP – BBJ.

Палітра можливостей - це сервіс, який допомагає нашим замовникам підібрати та отримати будь-який виріб з нашого асортименту відповідно до його потреб та побажань.

Нова лінія електричної фурнітури у кольорі «Базальт», яка виконана на основі унікального антимікробного композиту...

Пропонуємо абсолютно новий стандарт рішень та кольорів електричних виробів - «PRAETORIAN».

ПЛАНК Електротехнік підтвердив свій рівень управління безпекою на виробництві згідно стандарту ISО45001: 2018.

PLANK Electrotechnic запустив виробництво розподільчого боксу серії Vintage у кольорі «Карболіт». Ця серія виробів ідеально підходить як для зовнішнього монтажу розподільчих систем, так і для прокладки електричної проводки всередині будівлі, особливо для приміщень у дизайні Loft.